Om oss

Med Travel Experts får du alltid den bästa upplevelsen. Vi lyssnar på dina drömmar och förverkligar dem oavsett var, hur och när du vill resa.

Resor till hela världen​

Nyfiken på att titta på björnar i Alaska, snorkla i Filippinerna eller ta en latte i Paris? Det är bara att peka på kartan så fixar vi allt från avresa till hemkomst. Det enda du behöver göra är att leva ut din dröm. Det är vi bra på och det är också det som kommit att känneteckna oss. 

Med Travel Experts får du ett stort utbud av reselösningar, rådgivning och administrativa lösningar – allt för att skapa ett enkelt och prisvärt resande för alla kunder oavsett behov. Genom att resa med Travel Experts får du en trygg upplevelse från bokning till hemkomst. Vi har sålt resor i över 22 år och är både ansluta till IATA och kammarkollegiet. Vi brukar säga att kundvård ligger i vårt DNA och det innebär att den där extra kundvården är inget vi bara ger vissa kunder utan alla, oavsett vem du är och vart du väljer att resa.

Rundresor

Med rundresor reser du bekvämt samtidigt som du får ut mycket mer än annars av resan. Det är ett populärt sätt att resa på och passar alla som till exempel vill upptäcka djurlivet, naturen, miljöerna och kulturen i Sydafrika eller upptäcka alla sidor av ett land som Filippinerna.

När man tar en rundresa så är man en del av en grupp och man följer ett färdigt program. Programmen är utformade på så sätt att du ska uppleva landets sevärdheter på bästa möjliga sätt. Vi ser till att allt från avresa till ankomst blir arrangerat in i minsta detalj så att du bara ska kunna njuta.

Travel Experts förmåga och erfarenhet att planera och arrangera större resor är till din fördel när allt från avresa till ankomst är fixat.

Kolla med oss vilka färdiga program vi redan komponerat ihop men för de som med all rätt är kräsna kan vi även anordna privata skräddarsydda rundresor. För ett tag sen hade vi ett par som ville åka runt bland världens fem bästa dykdestinationer. Ett annat par skickade vi till Alaska och Kanada där vi kombinerade ihop skidåkning och natur med en kryssning.

Affärsresor

Med högre krav på administration, service och tillgänglighet är vi väl förbereda. Det som är relativt unikt för Travel Experts är att vi är vana vid att sköta om våra kunder med den service som andra normalt bara ger till stora företag och myndigheter.

Som affärskund reser du bekvämt samtidigt som du har tryggheten med en reseybyrå som har koll på alla regelverk och all administration. Läs mer om hur vi jobbar och vad vi kan göra för ditt företag under vår företagsflik.

Administrationstjänster

För resebyråer som inte är IATA-licenserade erbjuder Travel Experts en möjlighet att kunna skriva ut flygbiljetter. Genom våra etablerade rutiner kan vi hantera en stor mängd biljetteringsuppdrag så att du kan fokusera på att sälja resor.

Vår personal har flera års erfarenhet från resebranschen och resebyråer vilket är en trygghet för alla. Med en egen kontaktperson på Travel Experts får ni en personlig relation och snabbare service. Låt oss därför bli er agent och grossist.

Med våra goda avtal med hotell och lokala agenter världen över, kan vi skapa lösningar för andra resebyråer som gör era befintliga resor mer attraktiva.

Kontakta oss på info@travelexperts.se eller ring oss så berättar vi mer.

Miljöansvar

Att resa påverkar miljön. Därför försöker Travel Experts ge tillbaka genom att klimatkompensera. Genom Tricorona kan våra kunder vara med och bidra till en bättre framtid.

När man klimatkompenserar sina utsläpp via Tricorona, bidrar de till att finansiera utvecklingen av förnybar energiproduktion i utvecklingsländer. Pengarna bidrar till att ren och förnybar energi produceras istället för den energi som produceras av fossila bränslen, vilket är det vanligaste i dessa regioner (till skillnad från Sverige).

Alla Tricoronas projekt är godkända av FN inom CDM-systemet (Clean Development Mechanism). Dessa projekt skapar verkliga utsläppsminskningar samtidigt som de minskar världens beroende av fossila bränslen i framtiden. Detta är positivt för klimatet och för miljön samtidigt som det hjälper de fattigaste länderna i världen till en hållbar utveckling.

Projekten är dessutom certifierade av Gold Standard vilket är en kvalitetsstämpel som innebär strikta förhållningsregler med ytterligare krav på socialt ansvarstagande och hållbar utveckling.

Personlig service

Hos oss kan du alltid förvänta dig personlig service av våra reseexperter. Det innebär att du snabbare kan få svar på frågor och få hjälp med ditt resande.

Kompetens personal

Med våra reseexperter är du i trygga händer. Alla har flera års branscherfarenhet och gör allt för att överträffa dina förväntningar. Vi har koll på alla bestämmelser och assisterar er med allt från visum till information om lokala regelverk.

24 timmarsservice

Vi finns där för våra kunder. Du kan ringa oss när som helst på dygnet ifall något problem skulle uppstå. Det innebär för dig att du kan vara trygg vart på jorden du än befinner dig.

Självbokning

Våra företagskunder har möjlighet till ett självbokningssystem. Vi använder oss av Amadeus E-Tavel Managemant som är enkelt att använda och kan anpassas till alla behov. Det innebär lägre kostnader och ökad bekvämlighet för dig.

Reskoll i mobilen

Bläddra, boka och följ upp alla dina resor genom mobilen. Finns för iPhone, Android och Windows. Travel Experts finns där du finns.

Resekonto

Alla resor kan fås på en och samma faktura som fås via ett reskonto. Det ger er en överskådlighet och sparar er pengar i tid och administration. Vi har administrativa lösningar som kan anpassas för alla verksamheter och behov.

Utnyttja flygrabatter

Även när du bokar hos Travel Experts så kan du utnyttja dina flygrabatter hos flygbolagen. Vi ser till så att du får poäng hos flygbolagen om möjligt. Vi hjälper dig att spara pengar.

Avtalspriser på hotell

Travel Experts har avtalspriser på flyg och hotell över hela världen. Det innebär att du kan spara upp till 40% genom att boka genom Travel Experts.

Klimatkompensation

Genom samarbetet med Tricorona kan vi anpassa en miljöpolicy som passar dig. Det innebär att ni enkelt och effektivt kan bidra till en bättre miljö.