Event- & konferensresor

Travel Experts Event erbjuder företag hjälp att på ett effektivt sätt fördjupa kontakter och skapa nya relationer med kunder och partners eller skapa samhörighet i organisationer oavsett om det gäller interna konferenser eller externa möten. Vi brinner för att hitta nya och kreativa lösningar som överaskar och överträffar våra kunders förväntningar.

Eventresor

Ett event är ett mycket effektivt sätt att fördjupa kontakter och skapa nya relationer med kunder och partners eller skapa samhörighet i företaget. Många gånger har man idéer men saknar tiden eller kunskapen att förverkliga dessa. Vi brinner för att hitta nya och kreativa lösningar som överraskar och överträffar dina förväntningar. Med utgångspunkt från målsättning och målgrupp, förverkligar vi dina idéer. Vi har erfarenheten, kreativiteten och resurserna.

Konferensresor​

En lyckad konferens har många ingredienser. Det viktigaste är dock att totalupplevelsen motsvarar syftet och målet som du och dina kollegor har satt upp med konferensen. Lugn och avskildhet för att ge utrymme för fördjupade samtal eller en aktiv konferens där sammanträden kombineras med teambuildingövningar – vi hjälper dig att hitta fram till rätt konferenslösning.

Skräddarsytt blir unikt

Med utgångspunkt från målsättning och målgrupp förverkligar vi våra kunders önskemål. Vi vet att varje arrangemang är unikt, och valet beror på Era krav och önskemål.

Vi hjälper till med resor, projektledning och logistikplanering och vi ser till att det görs det på ett tidsbesparande och kostnadseffektivt sätt.

Travel Experts projektleder bland annat:

 • Kundresor
 • Kickoffer
 • Utbildningsresor
 • Konferensresor
 • Kongressresor
 • Incentiveresor
 • Studieresor
 • Styrelseresor
 • Vinstresor
 • Produktlanseringar
 • Internkonferenser
 • Transportlösningar

Aktiviteter

Det är i bland svårt att hitta rätt aktivitet i samband med en konferens eller ett event. Travel Experts Eventresor har sammanställt ett idébibliotek med aktiviteter där du kan hitta inspiration och hitta en aktivitet som som passar just dig och ditt företag.

Hittar du inte det du söker kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt i aktivitetsdjungeln.

Nedan hittar du förslag på aktiviteter. Om du vill veta mer eller boka en aktivitet kontakta oss på 040 – 727 000 eller info@travelexperts.se.

Alpin skidåkning

Få frisk luft och härlig skidåkning tillsammans. Låt alla i gruppen få åka alpin skidåkning. Varför inte anordna en slalomtävling och utmana chefen eller om alla är nybörjare kan ni anordna en skidskola tillsammans. Under kvällens middag kan ni sedan ha er prisutdelning och kora dagens vinnare eller kanske dela ut pris för bästa vurpa.

Plats: Utomhus
Antal: 4-30 personer
Tid: ca 2 – 5 tim

Drakbåtspaddling

Drakbåtspaddling är en rolig och spännande aktivitet där ni kan vara upp till 24 personer i en båt och med gemensamma krafter ta er framåt. Med hjälp av en trumslagare i gruppen ror alla i takt och ni tar er snabbt framåt. I båten följer det även med en erfaren styrman som hjälper er med träning och uppladdning. Utmana kunder eller kollegor i ett race!

Plats: Utomhus
Antal: 40-400 personer
Tid: ca 1,5 – 2 tim

Formel 1

Formel 1 är världens största motorsport med några av sportvärldens mest hängivna fans. För den som är motorsportintresserad är en F1 tävling en sann upplevelse, men varför inte prova på det själva. Ni får all nödvändig teori och baskunskap i racing och ni kommer vara väl förberedda när startljusen ändras från rött till grönt. Vill ni inte köra själva finns det möjlighet att sitta bakom t.ex. Johan Rajamäki.

Plats: Utomhus
Antal: 4-10 personer
Tid: ca 4 – 8 tim

Fallskärmshopp

Ge dina medarbetare eller kamrater en oförglömlig upplevelse. Med ett tandemhopp för du 100 procent av känslan av ett fallskärmshopp utan att behöva öva i veckor eller gå någon kurs. Med en erfaren fallskärmshoppare får du uppleva fritt fall och hur det känns att verkligen flyga. Ni går tillsammans igenom alla detaljer grundligt innan ni ger er upp i planet och när ni nått 4000 meters höjd är det dags att slänga er ut. I dryga 200 km/ tim faller ni fritt i nästan en minut innan det är dags att veckla ut fallskärmen och njuta på riktigt av hoppet. Väl nere på marken väntar ett diplom och ett lyckorus över att ha genomfört denna våghalsiga aktivitet.

Plats: Utomhus
Antal: 4-10 personer
Tid: ca 1,5 – 2 tim

Gocart

Utmana dina kollegor på ett fartfyllt äventyr. Känn flåset i nacken från din motståndare när ni trängs för att snabbast komma ut ur kurvorna. Go kart är en aktivitet som bidrar till sammanhållning i gruppen och samtidigt som det är en fartfylld och rolig tävling måste alla visa hänsyn till varandra och tygla sina känslor i en tävlingssituation.

Plats: Inomhus / Utomhus
Antal: 6-30 personer
Tid: ca 2 – 4 tim

Glasblåsning

Prova på den unika konsten att blåsa glas i en härlig glasblåsarmiljö, under erfaren ledning av professionella glasblåsare. I värmen från glasugnarna får du lära dig om hantverket och får själv prova på att designa och tillverka ett eget glasföremål med hjälp av en professionell glasblåsare. Detta är ett event som passar utmärkt för den utländska besökaren som får med sig ett egentillverkat föremål i svenskt glas.

Plats: Inomhus
Antal: 4-20 personer
Tid: ca 1 tim

Keramik

Drejning passar perfekt som en lättsam aktivitet på en kickoff och företagsfest. Det skräddarsys helt och hållet efter era behov. Ett event som drejning ger en bra stämning och stimulans för både kropp och själ, sätter igång kreativiteten hos medarbetarna och utmanar dem till att på prova något de inte gjort förut. Alla deltagare får också med sig ett egentillverkat minne hem.

Plats: Inomhus
Antal: 10-40 personer
Tid: ca 2 tim

Golf

Ni behöver inte vara golfproffs för att kunna ha en kul golfaktivitet. Det finns något för såväl den professionella golfaren till den som aldrig hållit i en golfklubba. Ni kan utmana kollegorna på minigolf, en korthålsbana eller en hel golfrunda. Tillsammans med en instruktör kan aktiviteten anpassas för alla. Vi kan även ordna er klassiska företagsgolfstävling.

Plats: Utomhus
Antal: 1-50 personer
Tid: ca 3 tim och uppåt

Lakritsprovning

Lakritsprovning är oemotståndligt för många av oss. Under en lakritsprovningen provar du lakrits i olika former, söt, salt och smaksatt. Ni får en föreläsning om vad lakrits är, hur man tillverkar lakrits och historien bakom. Ni kan även få tips på vilka drycker som passar till.

Plats: Inomhus
Antal: 4-50 personer
Tid: ca 1,5 – 2 tim

Cigarrprovning

Man kan inte jämföra njutandet av en cigarr med det vi idagligt tal kallar “röka”. En cigarr avnjuter man. Hur man gör det på bästa sätt får ni lära er under en cigarrprovning. Ni får lära er historien bakom och varför det är så speciellt att röka just cigarr. I rätt kombination med mat och dryck höjer ni cigarren ytterligare så kombinera gärna med en provning av whiskey eller cognac. Följ med till Havanna i en smaksensation av cigarrer.

Plats: Inomhus
Antal: 2-100 personer
Tid: ca 2 – 3 tim

Kaffeskola

Kaffe, drycken som praktiskt taget måste finnas på varje arbetsplats. Men vet alla hur man gör riktigt gott kaffe? Ni kan antingen ha en provning i olika sorters bryggkaffe eller varför inte prova på hur det är att vara barista och kunna göra en perfekt espresso. Lär ni er att göra en förstklassig espresso måste ni givetvis även prova på att göra tjusig latte art, d.v.s. figurer med mjölken.

Plats: Inomhus
Antal: 4-10 personer
Tid: ca 1 – 2 tim

Chokladprovning

Känn chokladen smälta i munnen och se vilka smaker du kan utröna. Prova olika kakaohalter eller kanske olika sorters praliner, allt under ledning av en “chokladexpert”. Lär dig hemligheterna bakom kvalitetschoklad och dess hälsobringande effekter och vad är det som gör att du får ett lyckorus av choklad. Perfekt att kombinera med en dryckesprovning av något slag.

Plats: Inomhus
Antal: 2-100 personer
Tid: ca 1 – 2 tim

Spa

Ansiktsmask, peeling, massage och bubbelpool. Allt till ljuva toner av avslappnande musik och lugnande atmosfär. Låt er komma ner i varv och lär känna varandra genom t.ex. en massagekurs eller kanske grupp-spa av någon form. Olika spa har olika varianter av detta men det kan t.ex. gå till så att ni tilldelas en instruktion som ni gemensamt följer i spat. Tillsammans gör ni olika självbehandlingar; fotbad, olika bastubad eller slappnar av i olika pooler. En annan variant är att alla får varsin kortare behandling, t.e.x en ansiktsrengöring eller nack- och skuldermassage och under tiden en eller flera personer behandlas socialiserar resten av gruppen i en liten privat lounge där det serveras hälsosamma snacks och dryck. Ni kan också ha en spa-behandling som en vinst till någon av dagens tidigare aktiviteter.

Plats: Inomhus / Utomhus
Antal: 2-100 personer
Tid: ca 1 – 2 tim

Skrattkurser

Har ni en önskan om att utvecklas, må bättre och få känna större balans och harmoni? Att hitta de bubblande skrattet, leenden och humor är en underbar upplevelse. Skrattet ökar blodcirkulationen och syretillförsel till kroppens muskler. En aktivitet som garanterar ett gott skratt.

Plats: Inomhus
Antal: från 10 personer
Tid: ca 2 – 3 tim

Överlevnad

Har du försökt att klara dig i vildmarken och letat mat? En spännande aktivitet där ni själva bestämmer hur tufft eller lätt det skall bli. Ni kan göra allt från att sätta upp tält, fånga er egen mat till att ta er över många svåra hinder. Här kan ni skapa en stark gemenskap och sammansvätsa ert team.

Plats: Utomhus
Antal: 10-200 personer
Tid: från 1 timme